Oficiul pentru Pastorația Universitară Iași
david.eduard.christian@gmail.com
IMG-LOGO

Balul Bobocilor 2017

În seara zilei de 29 octombrie, la Biserica ”Sfântul Anton”, a avut loc Balul Bobocilor, ediția 2017.

Distracția a început la orele 20:00, cu muzică, voie bună și chef de dans.

După ce participanții la bal s-au obișnuit cu atmosfera și cu persoanele proaspăt cunoscute, a venit momentul de inițiere și de cunoaștere a bobocilor din acest an. Pentru a trece peste emoția care îi făcea să simtă că toate privirile sunt ațintite asupra lor, protagoniștii serii au fost legați la ochi. Astfel, au dansat pe diferite melodii, această probă făcându-i să aibă încredere că ”hora” se desfășoară ca și cum ar avea ochii deschiși, iar singura lor grijă era să rămână cât mai aproape de persoanele vecine (lucru pe care trebuie să-l facă și în cursul anilor de studenție: să-și păstreze prietenii aproape).

După acest moment, bobocii au fost prezentați de partenerii lor, care într-un minut trebuiau să spună tuturor cât mai multe lucruri, unul despre celălalt. În acest mod, participanții la bal au aflat cum se numesc, de unde vin, ce studiază și ce le place să facă.

Au urmat câteva jocuri dinamice, la care au participat numai bobocii, jocuri care i-au înveselit pe colegii mai mari. Ca la o adevărată petrecere, nu a lipsit tortul, care i-a îndulcit pe studenți, și nu numai.

Le mulțumim gazdelor și tuturor celor care au contribuit la buna desfășurare a acestui eveniment, și sperăm că acest bal a fost un moment oportun de integrare a bobocilor din anul 2017 în ceea ce înseamnă colectivul studenților catolici din Iași.


Pentru mai multe fotografii, vizitați galeria Balul Bobocilor 2017