Oficiul pentru Pastorația Universitară Iași
david.eduard.christian@gmail.com
IMG-LOGO

Balul Bobocilor 2018

În seara zilei de 21 octombrie, la subsolul bisericii ”Sfântul Anton” din Iași, a avut loc balul bobocilor organizat de Asociația Studenților Catolici din Iași. La acest eveniment au participat peste 25 de “bobocei” de la diverse universități din Iași, care au avut șansa de a se cunoaște mai bine, de a-i întâlni pe ”veterani” și de a împărtăși cu ei primele impresii din viața de student.

În cadrul acestui eveniment, bobocii și ceilalți invitați au avut parte de multe experiențe distractive. Pe lângă faptul că au dansat până la miezul nopții pe diferite genuri de muzică, de la pop până la latino, invitații au putut lua parte la diverse jocuri prezentate de organizatori.

Evident, în centrul atenției s-au aflat bobocii, care de la început au fost împărțiți în trei grupe (purtând insigne roșii, galbene respectiv albastre) pentru a participa mai întâi la câteva jocuri de cunoaștere, iar apoi la diferite jocuri amuzante menite să îi facă să se simtă bine alături de ceilalți invitați.

După acest eveniment, din spusele participanților și mai ales ale boboceilor, toți au rămas cu amintiri frumoase și noi prietenii.

Tulbure Lucia Antonela



Pentru mai multe fotografii, vizitați galeria Balul Bobocilor 2018