Oficiul pentru Pastorația Universitară Iași
david.eduard.christian@gmail.com
IMG-LOGO

Invitaţie la activităţile studenţeşti organizate de ASCI şi deschiderea anului academic 2022-2023

Oficiul pentru Pastoraţia Universitară în colaborare cu Asociaţia Studenţilor Catolici din Iaşi (ASCI) vă invită la Sfânta Liturghie de deschidere a anului academic 2022-2023, duminică, 9 octombrie 2022, la ora 16.00, în Catedrala "Sfânta Fecioară Maria, Regină" din Iaşi.

Invităm şi cadrele didactice universitare să ia parte la această celebrare, unde vom înălţa Tatălui ceresc toate rugăciunile şi mulţumirile noastre.

Ceremonia va fi precedată de Balul Bobocilor, la care îi invităm pe toţi studenţii pentru a petrece împreună un timp de cunoaştere şi de distracţie. Acesta va avea loc sâmbătă, 8 octombrie 2022, începând cu ora 20.00, la subsolul Bisericii "Sfântul Anton de Padova" din Iaşi.

Le urăm tuturor studenţilor şi cadrelor didactice universitare un an academic cât mai rodnic! Vă aşteptăm cu drag!

Detalii suplimentare pot fi oferite de pr. Eduard Cristian David, coordonator (tel. 0748553080) sau de Lucia-Raluca Comoraşu, preşedinte ASCI (tel. 0747833053).

Lucia-Raluca Comoraşu


În cadrul ediţiei difuzate miercuri, 28 septembrie 2022, a emisiunii "Dimineţi împreună" de la Radio ERCIS FM, Alexandra Măriuţ a avut-o invitată pe Bianca-Maria Munteanu, din partea Asociaţiei Studenţilor Catolici din Iaşi, care a vorbit despre principalele activităţi pe care ASCI le organizează.

Înregistrarea video a emisiunii: